Σημείωμα του Σκηνοθέτη

Όλοι οι συντελεστές και συνεργάτες είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή ταινιών. Είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες και ικανότητές μας. Στην επιτυχή ολοκλήρωση όμως ενός ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ είναι κι άλλοι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Το κόστος είναι υψηλό, ακόμη και όταν η παραγωγή είναι λιτή όπως η δική μας κι έτσι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, είναι να κάνουμε μια ταινία που γυρίζεται με εθελοντική προσφορά, να είναι συγχρώνως πολύ υψηλών προδιαγραφών

Με την 30χρονη εμπειρία μου στον κλάδο και ιδιαίτερα στο ντοκιμαντέρ, μπορώ να διασφαλίσω ότι κάθε ευρώ της προσφοράς σας, θα αποκτήσει αυτή την υπεραξία που χρειάζεται για τους σκοπούς της ταινίας.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό ότι ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη παιδιών οικογενειών χωρίς εισοδημα.

Με εκτίμηση
Τάκης Γ. Μπαρδάκος
Σκηνοθέτης - Δ/ντης Φωτογραφίας

 

Ενισχύστε το ντοκιμαντέρ των φτωχών

Η επιτυχία της χρηματοδότησης ταινίας, εξασφαλίζει ότι θα ακουστεί εκεί που πρέπει, η φωνή κι αυτών που βιώνουν μια κατάσταση φτώχειας, αδιεξόδου και κοινωνικού αποκλεισμού.  

  • Ενισχύοντας την ταινία, βοηθάς τους ανήμπορους συνανθρώπους μας να ακουστεί η φωνή τους.
  • Διατρανώνεις τη θέλησή σου να μπει φρένο σ’ αυτή την ανθρωπιστική κρίση, που είναι ένα στίγμα για το πολιτισμό μας.
  • Δηλώνεις κι εσύ έμπρακτα ότι ο άνθρωπος και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έχουν μεγαλύτερη αξία kι όχι το κυνήγι του χρήματος και του κέρδους.

Αγαπητή φίλη - αγαπητέ φίλε:

Αυτό που πρέπει να μας ενώσει όλους εμάς είναι ο θυμός κατά της αδικίας, αλλά και η θέληση, και η διάθεση για έναν καλύτερο κόσμο.

  • Με τη συνεισφορά σας ενισχύετε στην  αλληλεγγύη υπέρ των φτωχών και αδύναμων.

Η ομάδα των κινηματογραφιστών που κάνουμε αυτή τη προσπάθεια, καλούμε κι εσένα να συμπράξεις και να βοηθήσεις, διότι μόνο με τη δική σου χορηγία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ.

Επειδή εσύ είσαι ο μόνος χορηγός. Περιμένουμε τη βοήθειά σου.

Ευχαριστούμε,
η ομάδα «Squarefilms»


Καταθέστε τώρα τη δωρεά σας για την οικονική στηριξη της ταινίας:

Εθνική τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR 380 110 179 00000 17900 117973
Δικαιούχος: SQUAREFILMS
Μην παραλείψετε να δηλώσετε ως αιτιολογία: "Δωρεά για την ταινία «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ»"


Εάν υπάρχει οικονομική δυσκολία, μπορείτε να μας βοηθήσετε κάνοντας το εξής:

  • Στείλτε e-mail στους φίλους σας για την ταινία
  • Μοιραστείτε – κοινοποιήστε την ιστοσελίδα μας www.squarefilms.gr  σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσω e-mail στους φίλους και τους συναδέλφους σας.
  • Βοηθήστε στην διάδοση της προσπάθειάς μας μέσω γνωστών σας δημοσιογράφων, ιστοσελίδων, bloggers, αλλά και φίλων σας που μπορεί να ενδιαφερθούν να γίνουν χορηγοί.
  • Ακολουθήστε μας και διαδώστε τη σελίδα μας στο facebook

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

E-mail

squarefilms.gr@gmail.com